Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری علم و فناوری، هر شب به معرفی مهمترین اخبار و رویدادهای دنیای تکنولوژی و IT که در جهان و ایران رخ می دهد می پردازد.

فیلتر تلگرام در روسیه قطعی شد

دادگاه روسیه امروز (جمعه) اجازه فیلتر شدن پیام‌رسان «تلگرام» را صادر کرد. به نوشته وبگاه شبکه «راشاتودی» دادگاه روسیه بعد از بررسی درخواست سازمان نظارت بر ارتباطات این کشور، به فیلتر شدن و ممنوعیت دسترسی به تلگرام رای مثبت داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چند هفته قبل دولت روسیه به شرکت تلگرام برای تحویل دادن سیستم رمزنگاری پیام‌های این نرم‌افزار اولتیماتوم داده بود. در غیر این صورت تلگرام در روسیه فلیتر خواهد شد. این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که سازندگان تلگرام با امتناع از ارائه کدهای رمزنگاری به روسیه، مسکو را به تلاش برای نقض حریم خصوصی کاربران متهم کردند. معاون وزارت ارتباطات روسیه با بیان اینکه فیلترینگ تلگرام باید سریع انجام شود، گفت: «ممنوعیت دسترسی به تلگرام مشکلی برای کاربران داخلی ایجاد نخواهد کرد زیرا آنها می‌توانند از دیگر نرم‌افزارها استفاده کنند». سازمان نظارت بر ارتباطات و رسانه‌های جمعی روسیه روز جمعه 17 فروردین از دیوان عالی این کشور خواسته بود تا این پیام‌رسان فیلتر شود.

انتخاب شعار روز جهانی ارتباطات در سال ۲۰۱۸

اتحادیه جهانی مخابرات شعار روز جهانی ارتباطات سال ۲۰۱۸ را «فعال کردن استفاده مثبت از هوش مصنوعی برای همه» اعلام کرد . به گزارش امتداد به نقل از روابط عمومی وزارت ارتباطات، ۱۷ می (۲۷ اردیبهشت ماه ) روز جهانی جامعه اطلاعاتی و مخابرات است که اتحادیه جهانی مخابرات همه ساله، با انتخاب یک شعار راهبردی، این روز را گرامی می دارد و تمامی کشورهای عضو این اتحادیه برپایه این شعار، برنامه های یکساله خود را در حوزه ICT تعیین می کنند. بر اساس اطلاعیه ITU، در سال‌های اخیر پیشرفت‌های قابل ‌توجهی در فن‌آوری هوش مصنوعی وجود داشته‌است که با پیشرفت‌های شگرف در زمینه‌های مشارکت مانند کلان داده، یادگیری ماشین، توان محاسباتی، ظرفیت ذخیره‌سازی و محاسبات ابری در میان افراد دیگر امکان پذیر شده‌است. فن‌آوری‌های مبتنی بر هوش مصنوعی در حال حاضر به عنوان جز کلیدی ابزارهای فعالانه و برنامه‌های کاربردی برای کمک به مردم برای هدایت زندگی بهتر با بهبود بهداشت، آموزش، امور مالی، کشاورزی، حمل و نقل و طیف گسترده‌ای از خدمات دیگر در حال ظهور هستند. موضوع شعار امسال روز جهانی مخابرات (WTISD-2018) به سازمان ITU و سایر ذینفعان کلیدی اجازه می‌دهد تا بر فرصت‌هایی برای چگونگی تسریع پیشرفت هوش مصنوعی تا سال ۲۰۳۰، تمرکز کنند.

سامسونگ از موبایل هوشمند Galaxy J2 Pro با قابلیت «عدم اتصال به اینترنت» رونمایی کرد

اسمارت فون های امروزی ما دیوایس هایی بسیار قدرتمند هستند. اما اگر بخواهیم صادق باشیم، بخش اعظمی از قابلیت های تحسین برانگیز آنها از اتصال شان به اینترنت ناشی می شود. موضوع چه بر سر استفاده از مرورگرهای وب باشد و چه اپلیکیشن ها، اتصال به اینترنت قابلیتی است که هر موبایلی باید از آن بهره ببرد. با این حال برخی از مردم دسترسی به اینترنت را یک حواس پرتی دائمی برای خود تلقی می کنند و به همین خاطر، سامسونگ از موبایل Galaxy J2 Pro برای چنین افرادی رونمایی کرده که البته به خاطر عدم اتصال به اینترنت، بیشتر به یک موبایل احمق شباهت دارد تا موبایلی هوشمند. سامسونگ اعتقاد دارد که موبایل جدیدش، گزینه ای ایده آل برای دانشجویان و نیز افراد مسن تر جامعه است که احتمالاً دسترسی به اینترنت را یک عامل حواس پرتی دائمی تلقی می کنند. مشتریان دیگری هم که سامسونگ اشاره به آنها را فراموش کرده، والدینی هستند که می خواهند برای فرزند خود موبایل بخرند اما به اتصال وی به اینترنت علاقه مند نیستند. موبایل تازه سامسونگ قرار است با قیمت 190 دلار در کره جنوبی فروخته شود و هنوز تکلیف عرضه آن در دیگر نقاط جهان مشخص نیست.

جریمه‌ی 2.8 میلیارد دلاری سامسونگ  به اتهام سرقت تکنولوژی

با بکارگیری سنسور اثر انگشت، اسکنر iris و سیستم تشخیص چهره، می‌توان گفت پرچمداران سامسونگ نسبت به رقبای خود بیشترین سنسورهای بیومتریک را دارا هستند. هرچند اکنون این شرکت کره‌ای توسط یک موسسه‌ی حفاظت داده واقع در آمریکا به سه مورد نقض حق اختراع توسط ویژگی‌های بیومتریک پرچمداران خود متهم شده‌است. موسسه‌ی PACid Technologies از سامسونگ به دلیل نقض دو مورد حق اختراع ثبت شده در آمریکا و یک مورد ثبت شده در کره به دادگاهی در ایالت تگزاس شکایت کرده‌است. این نقض حق اختراع شامل سنسور‌های بیومتریک به کار گرفته‌شده در گوشی‌های گلکسی اس6، اس7 و اس8 است. علاوه بر قابلیت‌های بیومتریک بکار گرفته شده در این گوشی‌ها، قابلیت‌های Samsung Pass و Knox نیز شامل این شکایت می‌شوند. این موسسه ادعا کرده‌ که سامسونگ از حق اختراعات ثبت شده حداقل از تاریخ ژانویه 2017 با خبر بوده‌است. اگر دادگاه در این شکایت سامسونگ را محکوم کند، کره‌ای ها باید مبلغی حدود 2.8 میلیارد دلار را به عنوان جریمه پرداخت کنند.

فرمان بازرسی از آمازون صادر شد/ دونالد ترامپ رسما در برابر جف بزوس لشگر کشید

طی روزهای اخیر دونالد ترامپ بارها و بارها به آمازون و سرویس پستی این شرکت حمله کرده است.اما این بار رسما تقاضای بازبینی سرویس پستی  و امور مالی آمازون را صادر کرده است .رئیس جمهور ایالات متحده؛ دونالد ترامپ بارها آمازون را متهم کرده است که سهم منصفانه خود را برای هزینه های پست پرداخت نکرده است.وی اکنون،پس  از چند هفته اتهام زنی علیه  آمازون مبنی بر عدم پرداخت عوارض منصفانه خود در سرویس های  پستی، فرمان ارزیابی خدمات مالی پستی ایالات متحده(مرتبط با شرکت آمازون ) را صادر کرد. ترامپ یک هیئت بررسی ویژه را به ریاست استیون منوچین، وزیر خزانه داری، برای ارزیابی امور مالی و عملیات خدمات پستی تشکیل داد. این فرمان با هدف، بررسی و  انتشار یک گزارش است  که هر نوع تغییرات و تحولات سیستم پستی را در طول 120 روز بررسی می کند.

“شارژ در جای” خودروهای الکترونیک  در بزرگ راه ها برای اولین بار در جهان

سوئد قصد دارد بزرگ راه های خود را به فناوری و قابلیت “شارژ در جای” خودروهای الکترونیک مجهز کند.روشی که برای نخستین بار در جهان اجرا می شود.

یک راه  مرسوم برای نگه داشتن وسایل الکتریکی (EVs)  در جاده ها این است که تسهیلات مشابه ایستگاه های گازوئیل را در جاده ها بسازید تا بتوانید باتری اتوموبیلتان را دوباره  شارژ کنید. اما شما برای ساخت چنین تاسیساتی نیاز به زمین، هزینه و البته زمان زیادی دارید.  راه دیگر این است که جاده را به برق بزنید! با این روش نیاز به توقف وجود نخواهد داشت و زمین را برای دیگر مقاصد نیز می توان مورد استفاده قرار داد. در ضمن چنین سیستمی راننده  را از  “اضطراب محدوده  شارژ ” فارغ می کند. به نظر می رسد سوئد گزینه دوم را آزمایش می کند. بر این اساس نخستین  جاده الکتریکی جهان را افتتاح خواهد کرد. جاده ای که می تواند مثل یک راه آهن قدرتمند،باتری اتوموبیل های شارژی را همواره آماده نگه دارد. به نظر می رسد همه تلاش های سوئد بخشی از برنامه ملی این کشور  برای دور زدن سوخت های فسیلی در 12 سال آینده است.

انتهای خبر/

خبرنگار: سجاد عبدلی

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۶۰۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت

یونس پناهی٬ معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر ۲۷۴ هزار و ۱۰۳ پژوهشگر فعال و ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت به ثبت رسیده اند.

وی بیان کرد: اکنون ۱۰۱ واحد توسعه تحقیقات بالینی، ۴ مرکز ملی تحقیقاتی۵۷ مطالعه کوهورت فعال و ۲۶ شبکه تحقیقاتی در سراسر کشور داریم. در حال حاضر ۳۳۰ طرح برای ارزشیابی مراکز تحقیقاتی بررسی شده اند.  

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اضافه کرد: با مجوز شورای گسترش ۱۱ مرکز نوآوری تاسیس و ۱۱۴مرکز رشد فناوری سلامت راه اندازی شده اند.

پناهی ادامه داد: اکنون ۴۱۳۰ پتنت ملی در حوزه سلامت  و در مجامع علمی  بین المللی به ثبت رسیده است که این موضوع سبب ارتقای رشد علمی و تولید علم در کشور خواهد شد.  

معاون تحقیقات وزارت بهداشت تاکید کرد: در راستای توسعه مرز‌های نوین تحقیقات سلامت محور از ظرفیت‌های علمی کشور استفاده بهینه شده است.  

وی اضافه کرد: بهبود فرایند تولید علم و حرکت در مرز‌های دانش در جهت مسئله محوری و ماموریت گرایی توسعه پیدا کرده است.

پناهی گفت: در حال حاضر رتبه تولید علمی ایران در دنیا ۱۵ و جایگاه کشورمان از منظر فناوری ۶۲ است که بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده این جایگاه ارتقا پیدا خواهد کرد.

معاون تحقیقات وزارت بهداشت افزود: با توجه به حذف ردیف بودجه مراکز تحقیقاتی دارای ردیف مستقل بودجه از کتاب قانون بودجه سال ۱۴۰۱، مراکز تحقیقاتی بر اساس زمینه و سابقه فعالیت در گروه ­های مربوطه امتیازدهی و رتبه بندی خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • راه اندازی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم
  • راه اندازی نخستین مدرسه فریلنسری ایران
  • شناسایی قطعی ۸۸۷ نقطه حادثه‌خیز در کشور طی یک سال گذشته
  • نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه‌اندازی می‌شود
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • نخستین مرکز مانیتورینگ مراکز معاینه فنی شهر اصفهان راه‌اندازی می‌شود